LE LUNCH v.43

(Serveras tisdag till fredag 11:30 - 15:00)

BOUCHÉES


Olives – 60 kr

Oliver


Amandes – 60 kr

Mandlar



VECKANS


Duroc fläskkarré med hokaiidopumpa, vinbärssky & picklad silverlök – 175 kr


Stekt regnbågslax med radicchiosallad, blodapelsin, pistagenötter & körvel – 185 kr


Portabello svamp med 65-graders ägg, tryffelkräm & gräslök – 165 kr


Alla rätter serveras med smörslungad potatis



ALLTID


Tartare de Boeuf – 185 / 265 kr

80 gram eller 140 gram

Oxtartar med dijonsenap, kapris, cornichons, rödlök & äggula


Steak Frites – 365 kr

Onglet, pommes frites & sauce béarnaise



ACCOMPAGNEMENTS


Pommes Frites – 65 kr


Pommes de Terre – 65 kr

Smörslungad potatis


Salade Maison – 55 kr

Husets sallad


Pain Supplémentaire – 45 kr

Extra brödservering



DESSERTS


Madeleines – 115 kr


Creme Brûlée – 135 kr


Sorbet – 95 kr


Praline de La Fonderie – 65 kr



Om du undrar något kring matallergier är det bara att fråga.